Termékek

Az Intertonnál mindenki megtalálja a neki való hallókészüléket.


Fülbe helyezett hangszórós készülékek (RIE)

A RIE hallásjavító rendszerek a BTE és az ITE típus kombinációjának tekinthetők. A hangokat egy fül mögött elhelyezett készülék érzékeli és erősíti fel, de a hangszórója különálló, amely a felerősített hangokat közvetlenül a fülbe adja le. Ez kiváló hangminőséget eredményez.


       Cosmo RIE spejlvendt

Fül mögötti készülékek (BTE )

A BTE hallókészülékek a fül mögött helyezkednek el, ami kényelmes. A hang a hallókészülékből egy rövid csövön, az illesztéken át jut a hallójáratba, és általában a BTE hallókészülékek nyújtják a legnagyobb fokú erősítést.


MBTE


Fülbe helyezhető készülékek (ITE)

Az ITE rendszerű készülékek a fülkagyló mintájára készített egyedi hallókészülékek, amelyek viselése igazán kényelmes, és nagyszerű hangminőséget nyújtanak. A méretei változók, a gyakorlatilag észrevehetetlen mélyhallójárati (CIC; Completely-In-The-Canal) készülékektől a teljes fülkagylót kitöltő (FS; Full Shell) kivitelűekig.              CIC


MICROPHONE-IN-HELIX (MIH)
This hearing aid style is custom moulded to fit you ear and belongs to ITE hearing aids. The difference is that the microphone is placed outside the ear canal which makes the hearing aid smaller. This hearing aid style can be found in Cosmo. You can watch how this hearing aid style will look on the ear below.


                   MIH30