Nano bevonat

A vízlepergető réteg meghosszabbítja a készülékek élettartamát.
A nano bevonat a hajszálnál is ezerszer vékonyabb polimerréteg, ami a hallókészülék teljes felületén védőréteget alkot. Ha izzadság vagy nedvesség éri, apró gyöngyszemek formájában azonnal lepereg róla. 

Nano-coating

A nano bevonat nemcsak a hallókészülék külső burkolatát óvja, hanem a belül lévő elektronikát is megvédi mindenféle folyadéktól. Nem kell tehát aggódnia edzés vagy kertészkedés közben, vagy ha elered az eső.

Minden egyes új hallókészülékünk el van látva nano bevonattal. Ennek köszönhetően a hallókészülékek élettartama és megbízhatósága is sokat nőtt.

NANO_LOGO_RGB_LOW1
Az alapos tesztelés kimutatta a különbséget


A nano bevonatot komoly teszteknek vetettük alá, és az eredmények magukért beszélnek. A hallókészülékeket öt héten keresztül szokatlanul sok nedvességnek tettük ki.

A teszt végén a nano bevonattal ellátott hallókészülékeknél semmi változást nem tapasztaltunk, míg a nano bevonat nélküli hallókészülékek 60 százaléka elromlott, és 100 százalékukon látható nyomok maradtak.

Nano bevonat

Nézze meg a magyarázó Nano bevonat film.
Itt megtekintheti a nano bevonatot ismertető filmünket:

Maximális védelem
A nano bevonat nagyfokú védelmet nyújt izzadság és nedvesség ellen. A felületre kerülő folyadék azonnal lepereg.

Megbízhatóbb
Mivel a nedvesség nem tud megtapadni a nano bevonatú hallókészülékeken, sokkal kevesebb a meghibásodás. A kevesebb nedvességgel való érintkezés kevesebb kellemetlenséget és javítást jelent.

Nagyobb élettartam
Mivel az elektronikus alkatrészeket nem éri nedvesség, korrózió alig jelentkezik, ami megnöveli a hallókészülék élettartamát.

Higiénikus
Semmi nem jut be a hallókészülékbe - se nedvesség, se víz. Könnyű tisztítani, és évek múlva is olyan, mintha új lenne.