Jellemzők

Arra koncentrálunk, hogy a funkcionális technológia működik -, és jól működik
Interton már tulajdonában egyike a világ legnagyobb hallókészülék gyártó, a GN-csoport, 2005 óta - és a technológia alapja a GN. Az általunk használt GN bevált alapvető technológia olyan módon, amely megfelel a magunk módján a dolgok. Az eredmény Essential meghallgatás: funkcionális hallókészülékek, hogy könnyen használható a mindennapi helyzetekben.


SOUND PROCESSING

Gain kezeli

A fogantyúk lehetővé teszik a acoustician beállításához frekvenciát Fitting Software.

Kényelem programok

A maximális program áll rendelkezésre a különböző beállításokat, mint például a komfort Program, Telefon Program és zenés programokat.

Logaritmikus WDRC

WDRC biztosítja, hogy a halk hangok hallhatók, és tartja hangos hangok kényelmes.

NOISE REDUCTION

Zajcsökkentés

Csökkenti a háttérzajt.

Mikrofon zajcsökkentés

Csökkenti a lágy zaj, elsősorban belső zaj irányított beállítások (a zaj, amely a leginkább észrevehető, csendes környezetben).

Szél zajcsökkentés

Csökkenti a zajos szél hatásának turbulencia körül a mikrofont kevésbé fárasztó hallgatni a szabadtéri környezetben.
Personal Noise Reduction 
Automatically changes the amount of noise reduction applied based on an estimate of the signal-to-noise ratio. It reduces noise by a smaller degree in quiet situations and adds a more aggressive setting for noisy situation. 

SPEECH UNDERSTANDING
Integrated Directionality
Provides a natural and comfortable auditory experience while allowing the user to listen to what they find most interesting, even in challenging acoustic environments. By utilizing Interton’s 2.4 GHz technology with ear to- ear communication, both hearing instruments work together wirelessly to determine the ideal setting for the environment. The result is an improvement in clarity of sounds while at the same time maintaining awareness of surroundings.

Fix irányítottság

Javítja a beszédértés zajos környezetben, ha a zaj jön egy állandó irányba.

Beszéd-központú irányítottság

Nyújt teljes munkaidőben előny révén irányát olyan helyzetekben, ahol a jel-zaj arány javítható. Teszi ezt azáltal, hogy csökkenti az általános szintje az elsődleges zajforrás mögül. Ha a zajforrás mozog, a rendszer képes lesz nyomon követni mindezt valós időben tartani a zaj forrását csökkentett szinten.

Auto nyílásszög

Segíti a felhasználót koncentrálunk beszédét zajos környezetből.

Auto-kormányzott irányítottság

Javítja a jel-zaj viszony zajos helyzetek felismerése beszéd útmutatók, valamint kényelmes és omni-irányítottság a zaj, vagy csak csendes helyzetekben.

Hangzás technológia

Hangtér hatékonyan utánozza a természetes hangzást gyűjteménye az emberi fül révén egyedülálló feldolgozását az alacsony és magas frekvenciákon.

FEEDBACK MANAGEMENT

Visszajelzés őr

Hatékonyan szabályozza visszajelzést megőrizve nyereség, akkor is, ha az emberek vagy tárgyak jönnek a készülék közelében.

Adaptív Visszajelzés Lemondás

Robusztus statikus és dinamikus visszacsatolás általi felmondása fázismegfordulás, nem csökken az erősítés.

SPECIALS

Adatgyűjtő

Megjeleníti hallókészülék használata és a környezeti adatokat. Miután a műszerek vannak programozva a szoftver-és felszerelése kapcsolva, akkor elkezd adatokat gyűjteni és tanulni öt perc után használat. A follow-up látogatását, meg tudja nyitni adatrögzítő és nézze meg a statisztikát.

Környezeti haszon tuner

Meghatározza helyzet függő nyereség optimalizálása változások a zenei élmény a különböző környezetekben. Amint a készülék felismeri az egyik akusztikus környezetben, a nyereséget ellensúlyozta az, hogy a környezet automatikusan érvényes.

Akklimatizáció menedzser

Az akklimatizáció-kezelő lehetővé teszi a készülék lassan és automatikusan növeli nyereség hosszú ideig, hogy segítséget nyújtson a fogyasztónak kell szokni amplifikáció kényelmes módon.

PROTECTION

Nano bevonat

A kör egyedülálló vékony borítással, hogy taszítja, szennyeződés és nedvesség, vagyis fokozott megbízhatóságot és élettartamot.

BASICS

Jel hangok

Jelzi, ha a programok közötti váltást, vagy alacsony akkumulátor.

Hangerőszabályzó

A hangerő beállításához kézzel, amikor szükséges.

Nyomógomb

Nyomógomb segítségével kézzel váltani a programok között, amikor találkozik a különböző környezetekben.

Telefontekercs

A nyilvános helyeken, mint templomok, színházak és a repülőterek, a telecoil megoldást közvetíti a hang jelet közvetlenül a hallókészülék.

Stand-by üzemmódban

Elküldi a hallókészülék egy alacsony fogyasztású "szundi" üzemmód, melynek segítségével maximalizálják az akkumulátor élettartamát.

Nyitott / Vékony csőszerelvény

A nyitott illesztés lehetővé teszi a levegő áramlását, és még egy természetes hanghatást.

Bekapcsolási késleltetés

Késések erősítés néhány másodpercig, hogy növelje a felhasználói kényelmet eszköz behelyezése után.

Tanulási hangerőszabályzó

Megtanulja az ügyfél hangerő beállításait különböző környezeten át, majd automatikusan beállítja a hangerőt a kívánt szintet minden környezetben.

Bass boost

Kiegyenlíti az alacsony frekvenciájú erősítés roll-off, hogy az okozza, ha a fix irányát funkció be van kapcsolva.

DAI képesség (BTEs)

A Direct Audio bemenet (DAI) együtt használható a készülék. Ez lehetővé teszi, hogy FM-rendszerek és egyéb alkalmazások (pl. az iskolákban).