Nano bevonat

Maximális védelem izzadság és nedvesség ellen
Minden egyes új hallókészülékünk (Interton Scope) el van látva a modern nano bevonat technológián alapuló vékony bevonattal. 

Nano-coating

A nano bevonat a hajszálnál is ezerszer vékonyabb polimerréteg, ami a hallókészülék teljes felületén védőréteget alkot. Ha ,nedvesség vagy izzadság éri, apró gyöngyszemek formájában azonnal lepereg róla.

A nano bevonat nemcsak a hallókészülék külső burkolatát óvja, hanem a belül lévő elektronikát is megvédi mindenféle folyadéktól. Ez növeli hallókészülékeink élettartamát, és jelentősen fokozza megbízhatóságukat.

NANO_LOGO_RGB_LOW1Egyszerűen kellemesebb a viselése

A felhasználók gondtalanul használhatják mindenféle tevékenység közben. Nem kell aggódniuk az eső, az izzadság vagy a nedvesség miatt. Ez növeli a biztonságérzetüket, és még elégedettebbek lesznek az ajánlott hallókészülék minőségével. 

A lényeg, hogy a nano bevonat gondtalan használatot és rendkívül elégedett ügyfeleket eredményez.

Nano bevonat

Itt megtekintheti a nano bevonatot ismertető filmünket
Maximális védelem
A nano bevonat nagyfokú védelmet nyújt izzadság és nedvesség ellen. A felületre kerülő folyadék azonnal lepereg.

Megbízhatóbb
Mivel a nedvesség nem tud megtapadni a nano bevonatú hallókészülékeken, sokkal kevesebb a meghibásodás. A kevesebb nedvességgel való érintkezés kevesebb kellemetlenséget és javítást jelent.

Nagyobb élettartam
Mivel az elektronikus alkatrészeket nem éri nedvesség, korrózió alig jelentkezik, ami megnöveli a hallókészülék élettartamát.

Higiénikus
Semmi nem jut be a hallókészülékbe - se nedvesség, se víz. Könnyű tisztítani, és évek múlva is olyan, mintha új lenne.


nanodrops3Az alapos tesztelés kimutatta a különbséget 

A nano bevonatot komoly teszteknek vetettük alá, és az eredmények magukért beszélnek. A hallókészülékeket öt héten keresztül szokatlanul sok nedvességnek tettük ki. 

A teszt végén a nano bevonattal ellátott hallókészülékeknél semmi változást nem tapasztaltunk, míg a nano bevonat nélküli hallókészülékek 60 százaléka elromlott, és 100 százalékukon látható nyomok maradtak.